KEZELÉSEK

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Használatával kimagasló eredmények születnek.

Mesotica kezelések

A Mesotica termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít. Világelsőként kombinálja úgy az összetevőket, hogy a végeredmény látványos és a különböző problémákra hatásos megoldást nyújtson.
Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. Ezen összetevőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer.
A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

Az eredmény feszes, sugárzó, egészséges bőr.
A XXI. században, XXI. századi módszerekkel fiatalítsuk a bőrt!

Tovább a kezelésekhez!

A peptidekről

MESOTICA iPEPTID™ FACELIFTING PROGRAMOK
A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerűen működő, az izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidek ellazítják, simítják a rögzült mimikai ráncokat.
A kezelések során a problémát helyileg kezeljük, mindig a legmegfelelőbb peptideket alkalmazva. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem és a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrokat, illetve a nyak- és dekoltázs bőrét. Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy pigment folt esetén speciális peptid kombinációkkal, pár alkalmas kezeléssel rövid idő alatt biztosítjuk az egészséges bőrképet.

Mesotica bőrkoncepció

3D SKINCARE CONCEPT…
…WITH iPEPTID TECHNOLOGYTM

3D bőrápolási koncepcióTM intelligens peptid technológiával ötvözve:
high-tech, kizárólag bőrbarát anyagokkal rétegenként (hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.
A Mesotica kiválogatta a dermatológiai szempontból és tudományos kutatásokkal is alátámasztott legfejlettebb és leglátványosabb kozmetikai hatóanyagokat, szállítórendszereket és emulgeáló megoldásokat. A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív peptidközpontú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek (iPeptid) segítségével eredményesen aktiválja az öregedő és a sérült bőr önmegújító folyamatait. Mindezeket a hatóanyagokat extra magas koncentrációban adja a termékeihez, hogy az anti-aging és a bőrmegújítás új értelmet nyerjen az egészségtudatos nők és férfiak bőrápolásában.

3D bőrápolás

Mesotica 3D™ BŐRÁPOLÁS
Hatékonyságuk szempontjából kizárólag tudományos kutatásokkal és tanulmányokkal alátámasztott bőrbarát, innovatív, high-tech hatóanyagokat alkalmaz termékeiben. A Mesotica törekszik az egyes hatóanyagok közti szinergiák maximális kiaknázására, illetve kifinomult, pH kompatibilis kompozíciók összeállítására.
A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyagösszetétele, konzisztenciája és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál.
Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere™ a bőr 3 fő rétegének (dermisz, epidermisz, hidro-lipid réteg) felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és a bőrproblémák kezelését.
Logikus, tudományosan és dermatológiai szempontokkal is alátámasztott bőrápoló koncepció, mely hangzatos ígéretek nélkül kizárólag a bőr felépítését és igényét tartja szem előtt.

AZ EGYES BŐRRÉTEGEK HATÓANYAG IGÉNYE DERMATOLÓGIAI SZEMPONTBÓL:
1D – Bőrfelszín: bőrpuhító anyagok + antioxidánsok!
2D – Epidermisz: bőrazonos anyagok + antioxidánsok!
3D – Dermisz: sejtekkel kommunikáló anyagok (peptidek) + antioxidánsok!

DERMATOLÓGIAI TÉNYEK, MELYEK A 3D BŐRÁPOLÁS™ VÁZÁT KÉPEZIK:

1D Bőrfelszín:

azaz a hidro-lipid réteg: állapota meghatározza a bőr védekező képességét, komfortérzetét és alap típusát. Elsősorban zsírokkal/olajokkal és extra bőrfelszíni hidratálással tudjuk kiegyensúlyozni. Ez a krémes ápolók (Mesotica lipid textúrák) elsődleges feladata.

(Összetevők, melyek pótolják a bőrfelszíni olajokat, zsírokat: pl. Caprylic/Capric Triglyceride, Vegetable Oil, Wheat Germ Oil, Rice Bran Oil, Safflower Seed Oil, Squalene, Glyceryl Oleate, Potassium Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glycine Soja Oil, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Cermaide, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Oil stb.)

2D Epidermisz:

meghatározza bőr a nedvességmegtartó képességét! A bőrfelszíni ráncok kialakulása, a bőr állandó „szomjúság” érzete és/vagy érzékenysége a jele az elégtelen epidermisznek. Kiegyensúlyozását kizárólag bőrazonos anyagokkal (ceramiddal, foszfolipidekkel, telítetlen zsírsavakkal stb.) lehet eredményesen megoldani. Ezek az anyagok leginkább géles állagú készítményekből (Mesotica gél textúrák) képesek felszívódni és hosszútávon hasznosulni.

(Létfontosságú összetevők, melyek hosszantartóan és eredményesen segítik bármely bőrtípus nedvességmegtartó képességét, illetve hidratáltságát: pl. Proteoglycans (GAGs), Sodium DNA, Sodium PCA, D-Sorbitol, Sodium Alginate, Phospholipids, Spingholipids, Urea, Squalene, Ceramide 3, AquaxylTM, N-Acetyl Glucosamine, Tamarindus Indica Seed Extract, Tremella Fuciformis, Trehalose, Hyaluronic Acid stb.)

3D Dermisz:

a kollagén és elasztin termelés és a mélyrétegű problémák helye! Bőrápoló összetevők által nehezen elérhető hely. Csak speciális szerkezetű és molekula méretű hatóanyagokkal (sejtekkel kommunikálni tudó anyagok, mint pl. a peptidek) lehet szemmel is látható bőrképjavulást elérni. Mind a professzionális, mind az otthoni bőrápolásba beépíthető, magas hatóanyag tartalmú szérumok és koncentrátumok ipeptid technológiával.
Mesotica iPeptid Programok

Aktiváld a kollagén és elasztin termelését!
A sejt-kommunikációs hatóanyagok jelentősége abban rejlik, hogy képesek a bőrfunkciókat aktiválni, kiegyensúlyozni. Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejt-kommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat jobb működésre bírni, kiegyensúlyozni vagy akár egyéb sejtromboló folyamatokat közvetlenül leállítani.
A legújabb, csupán néhány éves múltra visszatekintő és már ígéretes eredményeket is felmutatni tudó sejt-kommunikációs hatóanyagok a PEPTIDEK.
Gondoltad volna, hogy …
… a bőrben vannak titkos kapcsolók, mellyel a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni lehetne? Erre valók a kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek, melyeket hiba lenne kihagyni a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár egy évig is várni kell.
Ezért a Mesotica megalkotta a magas hatóanyag tartalmú, peptides szuperkoncentrátum sorozatát.
A bőrben lévő, mondjuk úgy, „titkos kapcsolók” képesek arra, hogy a már nem annyira aktív funkciókat újraélesszék. Ezek az intelligens peptidek, amelyek egy bizonyos életkor felett a mindennapi bőrápolás részéve kell váljanak.

Miért válaszd a MESOTICA intelligens peptidjeit?
Mert az extra magas peptid koncentráció nagyon gyors és látványos bőrképjavulást eredményez
Mert a Mesotica szuperkoncentrátumok jelenleg a piacon lévő legmagasabb peptid koncentrációval rendelkezik
Mert a peptidek az anti-aging és a sepeciális bőrproblémák legígéretesebb hatóanyagai
Mert maximálisan bőrbarátanyagokról van szó

Tovább a kezelésekhez!

EGY MESOTICA-KEZELÉS LÉPÉSEI, 3D BŐRFELÉPÍTÉSE

1. Lépés

Az arc letisztítása az Active Clean gyengéd, minden bőrtípusra használható arctisztító géljével. A benne lévő Panthenolnak, Sodium PCA-nak és bőrazonos, bőrfeltöltő zsírsavaknak köszönhetően a bőr tapintása selymesen puha, hidratált lesz.

2. Lépés

Előkezelés Skin Activator peelinggel – komplex savformula és élesztőenzim (100%) kombinációnak köszönhetően – gyengéden fellazítja és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Bőrfeltöltő aminosavjai azonnal puhává varázsolják a bőrfelszínt. Vagy Sensonic Peel UV-barát savakkal

(innovatív, kíméletes savkomplexum, amely nagy biztonsággal alkalmazható a legérzékenyebb bőrtípusokra, couperosánál, ekcémás bőrnél is. Intenzív sejtmegújító, érösszehúzó, bőrszerkezet-javító, antioxidáns, fertőtlenítő és hidratáló hatású. Használata során nincs lamelláris hámlás, viszont kifeszíti és ránctalanná teszi a bőrt).

3. Lépés

pH-visszaállítás és nyugtatás, hidratálás egy lépésben a pH Balance-szal. Ezen kombinációs hatását olyan összetevőknek köszönheti, mint az urea, szorbitol, Aloe vera és panthenol.

4. Lépés

A Mesotica peptideket és a hatóanyagokat szállítórendszerbe ágyazva juttatjuk el a bőr mélyebb rétegeibe, a tartósabb és látványosabb hatás elérése érdekében. A különböző bőrproblémáknak megfelelően a peptideket több fázisban visszük fel a bőrre.

5. Lépés

További kezelés gélkrémekkel, krémekkel, élménymaszkokkal a bőrtípusnak megfelelően.

6. Lépés

Lezárásképpen alkalmazhatunk ceramidokat, bőrfeltöltő lipidtextúrákat és aminosav-komplex géltextúrákat.

Mezotica
kezeléseink

Peel & Go:

Gyors, bőrmegújító, feszesítő és feltöltő kezelése akár egy ebédszünetbe is belefér.

A kezelés időtartama: 45 perc
Ajánlott kor: 35+ bőrök

Menete:
– letisztítása
– 2 rétegű, anti-aging, bőrmegújító peeling
– feszesítő peptidkoktél beultrahangozása ( 3 )
– mélyrétegű hidratálás
– zárókrém

Summer Fresh:

Nyári arckezelő program

A kezelés időtartama: 60 perc
– napozás előtti bőrfelkészítés
– napozás utáni helyreállító, napkárosodott bőr regenerálása
Menete:
– letisztítása
– bőrmegújító peeling ( UV-barát )
– feszesítő, tápláló peptidkokték beultrahangozása ( 3 )
– hidratáló, tápláló, bőr védekezőképességét erősítő pakolás
– masszázs
– eper illatú, feszesítő biopolimer maszk

Hidratáló kezelés:

A kezelés időtartama: 60 perc
Menete:
– letisztítása
– peeling
– feszesítő peptidkoktélok bemasszírozása a bőrbe ( 3 )
– hidratáló pakolás
– eper illatú, hidratáló biopolimer maszk

Ceramidos Bőrrekonstrukció:

A kezelés időtartama: 60 perc
Menete:
– letisztítása
– peeling
– peptidkoktélok beultrahangozása ( 5 )
– hidratáló pakolás szuper antioxidánssal *
– masszázs
– zárókrém

Bővebben...
* a szuperantioxidáns Methylene Blue-val támogatja a sejtmegújulást, gátolja a szabadgyökök okozta idő előtti bőröregedést. Javítja a bőr vitalitását, elősegíti a regenerálódását. A szuperantioxidáns bőrre gyakorolt kiemelkedően pozitív hatását 2017 tavaszán publikálták a Marylandi Egyetem kutatói.
Alig 2 hónappal később a Mesotica beépítette legújabb, továbbfejlesztett ceramid komplexumába (CERAMIDE BLUE). Így a Mesotica a világon az első olyan kozmetikai termékcsalád, amely már a leginnovatívabb szuper antioxidánsokra bízza a szabadgyökök semlegesítését. Az AquaxylTM 3D hidratáló koncepciójának, illetve a frakcionált kókuszolajnak és a magas E-vitamin tartalomnak köszönhetően a bőr minden rétegében (egészen a bőrfelszínig) extra hatékonyan (akár 8-24 órán belül) állítja helyre a bőr barriert, és hosszantartóan optimalizálja annak nedvesség tartalmát. Aktiválja a sejtközti állomány ceramidjának, kulcsfontosságú proteinjeinek szintézisét, ezáltal erősíti a bőr védekezőképességét.

Anti-aging Basic:

A kezelés időtartama: 60 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidkoktélok bőrbe juttatása ultrahanggal ( 4 + 1 szükség esetén több )
– arc- nyak- dekoltázsmasszázs
– zárókrém

Anti-aging Medium:

A kezelés időtartama: 90 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidek ultrahanggal történe bejuttatása a bőrbe ( 5 + 1 )
– arc- nyak- dekoltázsmasszázs
– pakolás
– zárókrém

Anti-aging Premium:

A kezelés időtartama: 120 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidek ultrahanggal történő bejuttatása a bőrbe ( 6 + 1 + 1 )
– arc- nyak- dekoltázsmasszázs
– pakolás
-zárókrém

Szemkörnyék kezelése:

A kezelés időtartama: 40 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidek bejuttatása a bőrbe ( 4 )
– masszázs
– záró krémpakolás

Couperosa kezelés:

A kezelés időtartama: 40 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidek bejuttatása a bőrbe ( 4 )
– pakolás
– zárókrém

Nyári hegkezelés:

A kezelés időtartama: 60 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
-peptidek bejuttatása a bőrbe ultrahanggal ( 3 )
– pakolás
– zárókrém

Pigmentfolt halványítás:

őszi- téli időszakban
A kezelés időtartama: 60 perc
Menete:
– letisztítás
– peeling
– peptidek bőrbe juttatása ultrahanggal ( 5 )
– maszk
– záró gél

forrás: www.mesotica.com