fenn, kinn ~ fent, kint

Áll fenn. Se te bloqueó temporalmente

Tartalom

  Mérgezés gyanúja áll fenn az ellenzéki politikus rosszulléte mögött Vizsgálatot indított Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus kórházi kezelésének ügyében a közlekedésrendészet, aki egy repülőgépen lett rosszul.

  Bármi szavak Ez az eset áll fenn az ezen irányelv 2. This is the case for the provisions of Chapters 2 and 3 of the directive. Eurlex Valamiféle szimbiotikus kapcsolat áll fenn az idegenek és az organizmus közt. I sensed a symbiotic relationship between the aliens and the organism.

  A tájékoztatás szerint a nyugat-szibériai közlekedésrendészetnél több mint húszféle törvényszéki orvosszakértői, biológiai, fizikai és kémiai vizsgálat zajlik. Navalnij egy héttel ezelőtt egy repülőgépen lett rosszul, a gépnek emiatt kényszerleszállást kellett végrehajtania Omszkban.

  Az ellenzéki politikus mintáiban a pénteki belügyi közlemény mindeddig erős vagy kábító hatású anyagot nem találtak.

  A rendőrök átvizsgálták Navalnij szállodai szobáját és szibériai mozgásának helyszíneit. Lefoglaltak több mint száz olyan tárgyat, amelyek bizonyítékul szolgálhatnak.

  áll fenn

  Az ügyben, amelyben a politikust jelenleg ápoló berlini Charité kórház azt közölte, áll fenn első klinikai eredményei szerint Navalnijt megmérgezhették, több ország vezetője gyors és átlátható vizsgálatot sürgetett. A Kreml ezzel szemben egyelőre nem látja indokát annak, hogy bűnügyi nyomozás induljon. Érvelése szerint nem azonosítottak Navalnijt kómába döntő anyagot, és nem bizonyosodott be, hogy merénylet történt.

  áll fenn

  Ugljov arra reagált, hogy a német Spiegel magazin, a The Insider orosz áll fenn és a Bellingcat tényfeltáró csoport közölte: a Charité orvosai kapcsolatba léptek azokkal a bolgár kollégáikkal, akik a ben megmérgezett Emilijan Gebrev bolgár üzletembert kezelték.

  Emellett ilyen méreggel az adott körülmények között, egy kávézóban elkövetett merénylet az elkövetővel is végezhetett volna. Ugljov korábban azt mondta, hogy Navalnijnál a kolinészteráz-szint csökkenésére használt, egyebebek között az Alzheimer-kór áll fenn alkalmazott gyógyszerek nagymértékű szedése szervesfoszfor-idegmérgekhez hasonló hatást idézhet elő.

  áll fenn

  Korábbi közlések szerint egyébként Emilijan Gebrevet, a Dunarit fegyvergyár tulajdonosát és fiát klórpirifosszal, egy rendkívül mérgező rovarölő szerrel próbálták megölni.