Szuper hangulat, sok-sok vidám ember, dübörgő zene és a lebukó Nap fényei…Ugye, te is imádod a nyári fesztiválokat? 🙂 Az ilyen bulik nem csak kikapcsolnak bennünket, hanem remek alkalmat adnak, hogy a kreatívabb énünket is megcsillogtathassuk és vadabb sminkeket is kipróbálhassunk! Az alábbi összefoglalómban bemutatom Neked a szezon legdögösebb fesztivál sminkjeit! Szórakozásra fel! 😉

Az előző évek trendjeinek nagy őrülete, a csillám és csillogás még most is tarol és továbbra is az egyik legkedveltebb fesztivál smink marad. 🙂 Méghozzá nem csak a szemen, az arcon és testen, de a hajon is! 🙂  Persze, mint mindig, az idei szezonban is több irány közül választhatsz. Ha a természetesebb sminkeket kedveled jobban, akkor számodra ideális a vadnyugati stílus, amihez lábbeliként egy bakancs vagy western csizma dukál. 🙂

Fesztivál smink - csillogó

A csillám és fényes díszek mellett fluoreszkáló testfestékekkel is feldobhatod a megjelenésedet, így egyedibb leszel, és jobban ki tudsz tűnni a tömegből. 🙂

Az egyik 2018-as fesztivál sminkemet a Flyerz Magazin a Facebook- oldalán ki is tette, ami nagyon meglepett és jól esett. Feldobta a napomat, mikor reggel azt az üzenetet kaptam, hogy kitehetik-e az oldalukra, mert nagyon jónak és vagyánynak tartják. 🙂 A posztot ide kattintva találjátok!

Fesztivál smink - Flyerz

Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen – sokszor extrém – melegben is tartson a sminked, mindig minőségi és professzionális termékeket használj! Amikor választasz, lehetőleg próbálj arra is odafigyelni, hogy a festékek vízállóak legyenek.

Most pedig lássuk, milyen fesztivál smink stílusok közül választhatunk! Te melyiket próbálnád ki először? 🙂

Csillogó ékszerek a testre és arcra

Ezek a kiegészítők speciális ragasztót igényelnek, ami tartós. Bőröd érdekében mindenképpen minőségi, professzionális terméket válassz!

Fesztivál smink - csillám

Törzsi, geometrikus formák

Azok számára, akik kicsit visszafogottabb és egyszerűbb sminket szeretnének, a ”Pocahontas érzés” 🙂 , indián lány 🙂 , laza és bohó ruhákhoz kíváló! A pontokat, formákat szemhéjtussal, szemceruzával vagy akár arcfestékkel is felfestheted magadra. Ha ezt választod, a sminked maradjon természetes hatású, úgy lesz tökéletes az összkép. A motívumokat rajzolhatod az arcodon kívül a válladra, karodra vagy akár a dekoltázsodra is.

Fesztivál smink - minták

Glitter és flitter – csupa csillogás 😊✨

A legegyszerűbb sminket és szettet is feldobják a tekintetet vonzó csillámok! Lehet testre, hajra és arcra is applikálni 🙂 , minden színben és méretben kapható és akár különböző formájúakat (csillag, szívecske, félhold stb. ⭐💕🌜) is beszerezhetsz. Használhatod erősebb szemsminkkel, de akár natúrral is, meglátod, az egész megjelenésedet feldobja! Mi nők pedig szeretünk a társaság középpontjában lenni és ragyogni, nem igaz? 😉

Fesztivál smink - csillogás

És végezetül íme néhány személyes tippem Neked!

  • Szeretnéd kipróbálni, milyen lennél szeplősen? Itt az idő, most ezt is nyugodtan megteheted! Festékkel, flitterrel, csillámmal, de akár hennával is felfestheted az orrodra és orcáidra a kis halvány foltokat.
  • Ha maradt aranytetoválásod az előző fesztiválokról, nyugodtan használd most is, ha szeretnéd. Natúrabb és erősebb sminkhez egyaránt felteheted, és ha bevállalósabb vagy, nem csak a testedre, de az arcodra is ragaszthatsz kisebb mintákat!
  • A henna is divatos kiegészítője lehet szettednek és feldobhatja a megjelenésedet. Ráadásul természetes alapanyagokból készül, persze, ha minőségi a termékkel dolgozol.

Nyugodtan játssz a színekkel és a formákkal! A fesztiválokon semmi sem sok(k) vagy túl extrém, ez az a hely, ahol mindent és bármit lehet, amit csak szeretnénk! Használd ki és engedj utat a kreativitásnak, hadd szárnyaljon szabadon! 🙂

Szeretnéd, ha egy profi fesztivál smink koronázná meg a partiszettedet, de úgy érzed, Te nem tudod elkészíteni magadnak? Megvan az elképzelés, de a megvalósításhoz nincsenek meg a megfelelő termékek és eszközök? Azt szeretnéd, hogy minden szem Rád szegeződjön, de nincs ötleted, milyen smink állna Hozzád és a stílusodhoz a legközelebb?

A cikkben látható képek az én munkáim, akár ezekből is választhatsz! 😉

Hívj fel, foglalj időpontot és megvalósítom Neked, amit csak szeretnél!

Katt ide! 😉