BEMUTATKOZÁS

profilkepEgyedülálló lézeres mezoterápia várja vendégeimet kozmetikámban, emellett bensőséges és nyugodt hangulatot kínálok, így biztosítva a gondtalan kikapcsolódás, feltöltődés élményét a kezelés teljes ideje alatt. A hatékonyságot a high-tech Age Attraction – MESO LASER garantálja, amely az eddigi tapasztalatok alapján páratlan pozitív hatással rendelkezik a kozmetikai kezelések között.

A kozmetika egy folyamatosan fejlődő szakma, gyakran megújul, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, kiállításokon, így követem a kozmetika folyamatosan fejlődő világát, és így tudom minden kedves vendégemnek biztosítani a korszerű, személyre szabott és hatékony kezeléseket. Szeretek emberekkel foglalkozni, jó érzés számomra, ha a kozmetikában töltött idő kikapcsolódást, lelki feltöltődést jelent vendégeimnek. Egyszerre egy vendéggel dolgozom, így figyelmem csakis az ő kényeztetésére irányul.

A Perfect Skin Kozmetikában használt orvos-kozmetikai termékek nem tartalmaznak bőrt terhelő anyagokat: PEG-et, parabéneket, paraffint, vazelint, ásványi olajat, színezéket, illatanyagot, állati eredetű összetevőket. Vendégeimnek lehetősége nyílik az általam is használt termékek megvásárlására, így két látogatás között sem kell nélkülözniük a prémium minőségű, kiemelkedő arc- és testápoló szereket.

 

Szeretettel várlak Téged is,

  • ha személyre szabott arckezelést szeretnél, amire éppen aktuálisan szüksége van a bőrödnek,
  • ha tanácsot szeretnél kérni, hogyan ápold otthon a bőröd,
  • ha olyan sminket szeretnél, ami teljes mértékben hozzád illeszkedik és nem álarc-szerű,
  • ha sminktanácsadásra vágysz,
  • vagy csak egyszerűen pihenni és szépülni szeretnél.

Kardos Kitti
kozmetikus