Okosórákkal a cukorbetegség ellen - PC World

Okosóra cukorbetegeknek

Tartalom

  Létrehozva: Az alkalmazásfejlesztő Cardiogram és a San Franciscó-i Egyetem kutatói 14 ezer Apple Watch-tulajdonos egészségügyi adatait vizsgálták, és az óra, pontosabban a pulzusmérő funkció felhasználónál ismerte fel a cukorbetegséget.

  diabetic retinopathy treatment guidelines diabétesz kezelés őssejtek

  Az okosóra a pulzusmérő funkció segítségével ismeri fel a diabéteszt Hogy függ össze a pulzusszám okosóra cukorbetegeknek a cukorbetegség? A nyugalmi pulzusszám, valamint a pulzusszám-változékonyság összevetése meglehetősen jól jelzi a cukorbetegség meglétét és a magas vérnyomást egy ös tanulmány szerint, így okosóra cukorbetegeknek alapján használták fel az Apple Watchok adatait arra, hogy rájöjjenek, képes-e az eszköz azonosítani a cukorbetegséget.

  cukorbetegség csodaszere módszerek iránt a diabétesz a gyermekek

  Vizsgálataikhoz mesterséges intelligencián alapuló, több mint millió méréssel trenírozott algoritmust DeepHeart is használtak, és végül 85 százalékos pontosságot tudtak elkönyvelni. Az Apple Watchot már korábban is használták különféle egészségügyi felmérésekre, így például 97 százalékos pontossággal sikerült detektálni a szívritmuszavart, 90 százalékos pontossággal egy igen veszélyes alvási rendellenességet, az alvási apnoétés 82 százalékos pontossággal a magas vérnyomást.

  hideg láb kezelés cukorbetegség 2 típusú cukorbetegség gyógyítása