Keresési eredmények

Akucsek vércukormérő

How to use Accu Chek Active Blood Glucose Monitoring system - Accu Chek Demonstration

Accu-Chek Performa vércukormérő 1db részletes leírása A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló vércukormérő készülék önmonitorozásra és professzionális területen való használatra alkalmas.

Segítségével a diabéteszes betegek saját maguk is ellenőrizhetik vércukorszintjüket.

akucsek vércukormérő 2 cukorbetegség kezelése 2 terhes nőkön

A vércukormérőt csak az Accu-Chek Performa tesztcsíkokkal együtt szabad használni. Akucsek vércukormérő készüléket nem szabad diabétesz diagnosztizálására vagy kizárására használni.

akucsek vércukormérő diabetes emberek kezelése

A készülék csak a testen kívüli alkalmazásra való. Az Accu-Chek Performa vércukormérő segítségével Ön is akucsek vércukormérő ellenőrizheti vércukorszintjét!

akucsek vércukormérő méhek diabetes kezeléssel

Az első vércukormérés előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót! Termék jellemzők: az Accu-Chek Performa vércukormérő pontossága megfelel a nemzetközileg elismert DIN EN ISO szabványnak, elektrokémiai "felszívós" technológiával működik, megbízható eredmények mindössze 5 mp alatt. A kapilláris elven működő tesztcsíknak köszönhetően csak egy apró vérmintára 0,6μL van szükség.

akucsek vércukormérő eljárások a diabétesz kezelésére

Nincs szükség kódolásra, így a vércukormérés még egyszerűbb és gyorsabb. Nincs szükség dátum- és időbeállításokra, a készülék azonnal használható. Étkezés előtti és utáni értékek megjelölése.

akucsek vércukormérő cukorbetegség hipoglikémiás kóma kezelés

Audiovizuális étkezés utáni emlékeztető, mely emlékeztet a mérésre. Adatátvitel infraporton keresztül az Accu-Chek Smart Pix készülékkel, mely külön installáló programot nem igényel.

akucsek vércukormérő cukorbetegség kezelésére glikémia